2015. január 25., vasárnap

Valami nem OK

Már megint le vagyok maradva...
Az ok pedig az, hogy 2 hete minden nap kimegyek Férjjel a munkahelyére, és onnan végzem a dolgom, illetve még egy, de erről majd kicsit később ;-)
Hihetetlenül felemelő érzés kora reggel kocsiba pattanni, és egy munkahelyen lenni délutánig. Nagyon vágyom már arra, hogy saját jogon is bejárjak egy helyre, megvisel az itthonról való kepesztés. 
A testanalízis egyébként kipipálva, a helyzet lesújtó, minden eredményem rosszabb lett mint kezdéskor. Hiábavaló volt a 15000 elégetett kalória, a lefutott 40 km, a letekert 72 km, és a megemelt 101340 kg (+ a saját testsúlyos gyakorlatok, mert azt ugye nem számolta a rendszer.) Kudarcot vallottam. Pedig mindent megtettem. De tényleg. Nem tartom normálisnak, hogy diéta és heti 7-8 óra edzés mellett az ember nem fogy egyetlen grammot sem, ellenben az év végén felfüggesztett diétának köszönhetően 1 hét alatt 5 (!) kg-t hízik. Majd a diétára visszaállva ez az 5 kg sem akar távozni. Most ennek fogok utánajárni, első körben egy pénteki vérvétellel. Rubennel egyeztetve 6 különböző hormont fogok megnézetni a klasszikus IR-panel mellett, szóval már a vérvételnél kisebb vagyont kell az intézményben hagynom. És utána jön a nőgyógyász, meg még ki tudja mi. De akkor is a dolog végére járok. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése